viernes, 20 de noviembre de 2015

OKUP'ALT

El 19 de gener comença una altra edició de l'okup'alt però el període d'inscripcions dels joves que hi volen participar comença ja.

Si ets un jove d'entre 16 i 24 anys, aqui a baix tens la fitxa d'inscripció.

Per més informació, posa't en contacte amb nosaltres.

Dani: 972.52.62.46
Anna: 638.01.40.95



CURSOS DE MONITOR I DIRECTOR DE LLEURE

Com és habitual, l'àrea de joventut del Consell Comarcal, organitza els cursos de monitors i directors de lleure intensius per Nadal. Aquest any és fan: 
  • Monitor a Vilafant i 
  • Director a Figueres. 
El preu d'aquests cursos són de 250 € i 300 € respectivament. Us deixem els links per conèixer els detalls i les inscripcions.




viernes, 13 de noviembre de 2015

EI JOVES!

EI JOVES!
Després de molts de dies sense notícies de Vilamalla Joventut, us comunico algunes cosetes importants.
En primer lloc, agraïr-vos a tots els què heu confiat en nosaltres en participar al Pavelló del Pànic d'enguany, hem assolit la mateixa xifra d'assistència que l'any passat, i això ens fa molt feliços, doncs ja es sap, aquestes coses tenen el seu temps, i nosaltres, amb fer-ho, ja estem contents, imagineu-vos amb 1300 persones desfilant pel pavelló municipal per veure-ho!
En segon lloc, ara ens hem de posar les piles amb LA MARATÓ DE TV3 i el CARNAVAL, per tant, no dubteu en demanar informació!
En tercer lloc, des d'ahir a la tarda, i durant un temps indeterminat, en comptes de trobar-me a mí, Laura, al despatx del Pavelló municipal, i trobareu en Dani, un noi que us resoldrà tot els vostres dubtes de la mateixa manera que he estat fent jo fins ara. Causa d'això és un accident al Pavelló del Pànic (em vaig emocionar i volia tenir ferides de veritat jajajaja) que ha fet que hagi d'estar de baixa fins que els metges considerin oportú.
Malgrat això, si per a qualsevol cosa em necessiteu, ja sabeu on trobar-me!
Apa, salut i bondat, i començeu ara amb l'operació bikini, que després, amb els torrons, ja en parlarem.
Una abraçada a tothom!!!

PD: No trigarem gaire a penjar-vos les fotos del Pavelló del Pànic al nostre Facebook!


jueves, 5 de noviembre de 2015

ARRIBA EL PAVELLÓ DEL PÀNIC IV!

JA HI SOM!

En només dos dies, el Pavelló del Pànic obrirà les seves portes per quart cop, mostrant a tot aquell que vulgui que un simple pavelló municipal pot esdevenir un poble esgarrifós i terrorífic.

Si encara no ho tenies clar, ja saps, tens una cita amb nosaltres dissabte a partir de les 20h, al Pavelló Municipal de Vilamalla, Polígon Pont del Príncep, al costat de la piscina i el camp de futbol.

No deixis que t'ho expliquin!