viernes, 31 de mayo de 2013

CAMPIONAT DE FUTBOL 5x5

Ja tornem amb una nova edició del Campionat de Futbol 5x5, aquest cop dissabte 6 de juliol, per a que, encara que sigui estiu, us motiveu a fer esport i passeu un molt bon dia!

Us convidem a participar, apuntant el vostre equip, fins dijous 4 de juliol. Recordeu que l'edat mínima d'inscripció és de 14 anys. Només ens heu de dur la inscripció conjuntament amb la quota de 15 euros per equip per tal de participar al torneig. I no ho deixeu estar, que aquest cop limitem el campionat a 8 equips! 

Recordeu que els joves de l'Associació de Joves Vilamallenks hi seran presents, organitzant una petita barra de bar on també es serviran bocates freds.

Aquí us deixem la inscripció!!!


lunes, 20 de mayo de 2013

PAINTBALL: 8 DE JUNY

Dissabte 8 de juny anem disparats a FangAventura, no gaire lluny de Banyoles, a passar un matí jugant a paintball!
El paintball és un esport en el que els participants utilitzen pistoles d'aire comprimit anomenades marcadores per disparar boles petites de pintura als altres participants de l'equip contrari, per tal de guanyar la partida.
No et preocupis per fer-te mal, només seguint les normes bàsiques del paintball et podem assegurar que és un dels esports més segurs que existeix!

Així que, si vols venir amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al pavelló! 
Tingues en compte que només podràs venir si ets major de 14 anys i previ pagament dels 22 euros que val el joc, juntament amb la inscripció.
Anirem cap allà fent servir el mètode cotxe-patera, és a dir, que tot aquell participant que disposi de cotxe aquell dia, podrà dur a d'altres companys per anar fins allà i tornar.

NO T'HO PERDIS!


jueves, 9 de mayo de 2013

VIDEO: "INDIFERENT"

Vols participar en la gravació d'un video amb nosaltres?
És molt fàcil: nosaltres t'ensenyem l'únic pas del nostre ball i només hauràs de ballar al ritme de la música, amb la cançó que entre tots els participants escollirem, et graves ballant i ens envies el video amb les teves dades, i nosaltres ens encarregarem de la resta!

Anima't, per que pretén ser un video molt divertit. El més bo de tot és que no sabràs el resultat de tot fins al final!

I si vols, en comptes de gravar-te tu sol, graveu amb una colla d'amics, o bé veniu amb nosaltres a gravar les escenes en diferents llocs! No podeu faltar!