jueves, 28 de marzo de 2013

MARXEM DE SETMANA SANTA!

Ei!
Després de quatre intensos dies de casal al matí i pavelló obert al públic a la tarda, us diem adéu quatre dies, fins dimarts 2 d'abril!
Com que nosaltres també necessitem carregar les nostres piles, us avisem que de divendres fins dimarts, no hi serem! Marxem de mini-vacances!

Així, que tingueu bon cap de setmana llarguíssim! I guardeu-nos un trosset de la vostra mona! :D

FINS DIMARTS!

viernes, 8 de marzo de 2013

CAMPIONAT DE FUTBOL 5X5 23.3.13

Vols començar les vacances de Setmana Santa fent esport?

Si tens equip, apunteu-vos, i si encara nen en tens, corre a fitxar els teus amics per guanyar la copa de Vilamalla de Primavera!

El preu d'inscripció serà de 12 euros PER EQUIP.

No hi ha límit d'edat!!!!

Cal que porteu el full d'inscripció totalment emplenat, conjuntament amb els diners, abans de dijous 21 de Març, últim dia d'inscripció.

ESPORTITZA'T!!!

Aquí us deixem la inscripció!

lunes, 4 de marzo de 2013

HARLEM SHAKE VILAMALLENK

Els joves s'apunten a la nova moguda YouTubera, el Harlem Shake. Un vídeo on surten una sèrie d'individus on, en un primer pla, no hi tenen gaire a dir, però que en un segon moment del vídeo surten totalment desfasats, ballant com bojos o bé fent el bèstia d'una manera molt explícita.

Nosaltres ja n'hem fet un. Érem pocs, donada l'espontaneïtat amb la que va sorgir el moment del vídeo, però en voldriem fer un altre de més gran.

Si tens ganes de participar en un gran Harlem Shake Vilamallenk, fes-nos-ho saber el més aviat possible, que a principis d'abril el gravarem!

Aquí et deixem l'enllaç del Harlem Shake ja en línia!

HARLEM SHAKE DELS JOVES VILAMALLENKS

JA S'ACOSTA: EL PAVELLÓ DEL PÀNIC II!

Divendres 22 de març, a les 19h, els joves de Vilamalla es reuniran per tal de començar a ordenar les idees del que serà el proper Pavelló del Pànic al municipi.
Hi estan convidats a la reunió tots aquells i aquelles que vulguin participar d'una manera o d'una altra, ja sigui aportant idees, fent d'actors o actrius, maquillant, muntant, etcètera. Si vols fer un cop de mà, seràs benvingut sense cap mena de dubte!

Per a aquesta reunió, els joves demanen que qui vulgui aportar idees, les dugui preparades de casa, ja sigui en forma d'exposició oral, en paper, o utilitzant el projector que es posarà a l'abast del que ho necessiti aquella mateixa tarda.

Ja ho saps, el Pavelló del Pànic comença a viure's a Vilamalla. 
Si vols participar, vine! I si no pots venir aquell dia de la reunió, exposan's les teves idees o les teves ganes de participar per e-mail, facebook, el blog o presencialment al despatx del Pavelló, on hi serem cada tarda de dilluns a dissabte!

No et perdis l'oportunitat de viure una experiència única!