miércoles, 16 de enero de 2013

COLLA JOVE DE CARNAVAL

Aquest dissabte 2 de febrer tindrà lloc el carnaval de Vilamalla, amb una festa pels més menuts a la tarda, al Centre Cívic del poble, a les 17h.
Ja a la nit, a les 22h, es donarà la concentració de carrosses i colles de carnaval davant del Pavelló Municipal, que a les 23h preveu arribar, en rua, al Centre Cívic, on ens esperarà la discomòbil.

Des de l'Espai Jove, juntament amb l'Associació de Joves Vilamallenks, per primer cop hem muntat una colla, amb joves, i no tan joves, i més menuts, de Vilamalla i vinculats. La colla, composta per 24 animats personatges, s'anomena "iCrisis" (llegeix "hayCrisis), i amb la seva disfressa pretén reivindicar, de forma humorística, la tecnologia, cara, abundant i desproporcionada, en aquests temps de crisi, que ens passem tot els dia enganxats al mòvil, que hauria de tenir aplicacions (apps) personalitzades per a cada persona i cada moment de la vida.

Així que, ja saps, si no tens disfressa, ja t'estas buscant una per venir al carnaval de Vilamalla!


No te'l po'ts perdre!


Event al FACEBOOK

miércoles, 9 de enero de 2013

CARNAVAL

Estem fent una colla de carnaval amb el jovent de Vilamalla, t'hi apuntes?
Aquests dies escollim de què anem, i, si et vols apuntar, ja et pots afanyar, que el Carnaval a Vilamalla és el 2 de febrer!

Posa't en contacte amb nosaltres!

Anirem donant més informació per aquí i per Facebook!

Segueix el ritme del Carnaval Jove de Vilamalla!