lunes, 19 de noviembre de 2012

MARATÓ DE TV3

Això no para!
Els joves han tingut una altra idea, una de solidària, per tal de guanyar diners per la marató que TV3 organitza pel 16 de desembre a favor del càncer. Aquesta vegada s'han proposat fer un video que han anomenat "FrikiVideo", que es tracta d'una versió vilamallenka de la cançó actualment famosa "Gangnam Style", del cantant sud-coreà Psy, on sortiran la majoria de llocs del poble que podrà conèixer tothom gràcies a que aquest video el podreu comprar per 2€ el dia de la Marató de TV3.

Us animem a participar com vulgueu! Si voleu més informació, no dubteu a treure el cap pel pavelló poliesportiu, el facebook o aquest mateix blog! Us hi esperem!



sábado, 3 de noviembre de 2012

ACTIVITATS DELS JOVES

Divendres passat, dia 26 d'octubre, a les 22.13h va començar el recorregut pel Pavelló del Pànic, un túnel del terror que van preparar més d'una quarentena de joves de Vilamalla, i que va tenir molt bona acollida pel públic, amb aproximadament 500 visitants d'arreu de la comarca.

Tal ha estat l'èxit de la iniciativa dels joves que, des de l'Associació de Joves Vilamallenks i l'Espai Jove de Vilamalla han decidit provar sort amb un pessebre vivent, que ja es venia fent a Vilamalla amb els nens de l'escola, i que aquest any quedarà ampliat en escenes i participants.


Els joves busquen participants i col.laboradors. Si tú en vols ser un, posa't en contacte amb nosaltres per qualsevol dels mitjans al teu abast, i en parlem!

Anima't i participa!