miércoles, 17 de octubre de 2012

EL PAVELLÓ DEL PÀNIC

Per primer cop, els i les joves de Vilamalla, amb la col.laboració de més joves dels voltants, preparen una de ben grossa al pavelló de Vilamalla: EL PAVELLÓ DEL PÀNIC.

Aquesta activitat va sorgir com a iniciativa dels joves de l'Associació de Joves Vilamallenks, que ara torna a agafar força després d'una bona temporada sense gaire activitat.
El Pavelló del Pànic pretén fer-vos passar una nit terrorífica, que sempre recordareu, i us convidem a venir efusivament, ja que heu de tenir en compte que l'ENTRADA ÉS GRATUÏTA!

Aquest serà un espectacle amb més de 10 sales, amb més de 35 actors i actrius, un gran i molt bon equip de maquillatge, equip de muntatge, d'organització i moltíssim entusiasme! 
A l'entrada podreu comptar amb un servei de bar, on tot el que es recaudi anirà destinat a l'Associació de Joves Vilamallenks, per poder seguir oferint-vos activitats tan especials com aquesta!

Ja ho sabeu, no us ho podeu perdre! No deixis que t'ho expliquin, i porta els teus familiars i amics la NIT DE DIVENDRES 26 D'OCTUBRE, A PARTIR DE LES 22.13h, AL PAVELLÓ POLIESPORTIU DE VILAMALLA, AL POLÍGON PONT DEL PRÍNCEP.

Aquí us deixem el video que els nostres joves han fet per a fer-vos venir ganes de visitar el Pavelló del Pànic!


ORGANITZA: 
ASSOCIACIÓ DE JOVES VILAMALLENKS
ÀREA DE JOVENTUT DE L'AJUNTAMENT DE VILAMALLA

COL.LABORA:
BLONDEGIRL TATTO PIERCING
DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
CONSELL COMARCAL DE L'ALT EMPORDÀ

martes, 9 de octubre de 2012

III BICICLETADA POPULAR DE VILAMALLA

Per tercer cop, el segon aquest any, tornem amb la Bicicletada Popular que s'organitza des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilamalla, així que, us convidem DISSABTE 20 D'OCTUBRE a recòrrer els, aproximadament, 13 quilòmetres que tindrà la ruta, que serà aproximadament semblant a la que ja vam fer a finals d'abril d'enguany.

Ja saps, si t'hi vols apuntar, fes-ho abans de divendres 19 d'octubre al despatx del Pavelló Poliesportiu Municipal o per e-mail a la nostra adreça jovesvilamalla@hotmail.com, o bé el mateix dia a partir de les 9.30h al punt de sortida.

Anima't, sortim a les 10h des del Pavelló Poliesportiu! Tenim un punt d'abituallament al mig de la ruta!


US HI ESPEREM!!!!



Aquí teniu la inscripció:


miércoles, 3 de octubre de 2012

3ª TROBADA D'ENTITATS JUVENILS DE L'ALT EMPORDÀ

Aquest pròxim dissabte, dia 6 d'octubre, a la Rambla de Figueres, 26 entitats juvenils, vingudes de tots els racons de l'Alt Empordà, es trobaran per tal de donar-se a conèixer i publicitar les seves activitats a tot el voltant de la comarca.
Entre aquestes 26 podreu un grup de joves que representaran l'Espai Jove i l'Associació de Joves Vilamallenks, a l'stand número 21. Allà hi podreu trobar informació variada sobre les activitats que es realitzen tant a l'Espai Jove com amb l'Associació i, sobretot, sobre la propera activitat: EL PAVELLÓ DEL PÀNIC. També hi podreu trobar algunes manualitats que han realitzat els joves, que podreu adquirir a molt bon preu!

Així que ja sabeu, si no sabeu què fer amb el vostre temps lliure, si voleu formar part d'una associació juvenil o participar a les seves activitats, no dubteu a passar aquest dissabte, a partir de les 11h i fins les 20h, per la Rambla de Figueres on, a més, es faran un munt d'activitats per amenitzar el dia!

3º Trobada d'Entitats al Facebook (clic aquí).