martes, 31 de julio de 2012

TANQUEM PER VACANCES!

Ei gent!!! 

El Pavelló / Espai Jove / PIJ tanca les seves portes a partir de l'1 d'agost i fins el 3 de setembre. Marxem de vacances, però no per això us deixem abandonats!
Us podeu posar en contacte amb nosaltres per mail o pel "Digue's la teva" d'aquest, el nostre blog. 

Ara que fem una pausa d'un meset, us vull agraïr totes les vostres idees, els vostres ànims, i les vostres ganes de fer coses. Espero que aquest mes d'agost us serveixi per carregar les piles, que ja tenim la programació de setembre i octubre, i ve carregadíssima d'activitats i tallers molt interessants, en els que us convidem a participar!

Espero que ens trobeu una mica a faltar, però no ploreu per nosaltres, que al setembre hi tornem!!!!

Una forta abraçada a tothoooom!

Laura.

viernes, 27 de julio de 2012

TANCAT PER VACANCES

Després d'aquesta feinada i d'iniciatives tan bones com la de reactivar la borsa de treball o la de gravar el video del pavelló, només em queda felicitar-vos a tots els joves de Vilamalla i desitjar a la Laura unes bones i merescudes vacances.

Ens veiem al setembre!!

Anna

lunes, 23 de julio de 2012

BORSA DE TREBALL

Des de l'Espai Jove de Vilamalla ens proposem encetar una de les iniciatives joves que més interessant ens ha semblat, i de més actualitat, de les proposades últimament.
Es tracta d'una BORSA DE TREBALL, a la qual us convidem a formar part, tant als vilamallencs i vilamallenques, com a totes aquelles empreses que estiguin interessades en que els facilitem un ampli ventall de persones disposades a treballar per a elles.

Si voleu formar part de la nostra BORSA DE TREBALL, envieu-nos els vostres currículums i les ofertes de feina a jovesvilamalla@hotmail.com.

Si voleu més informació, també us podeu dirigir a nosaltres per telèfon (972526246), a través d'aquest mateix blog, o en persona al despatx del Pavelló Municipal de Vilamalla.