martes, 25 de octubre de 2011

BICICLETADA POPULAR DE VILAMALLA

Vols venir amb nosaltres a fer un volt amb la teva bicicleta, i gaudir junts amb la teva familia?

Doncs t'esperem dissabte 12 de novembre, abans de les 10h, que serà quan sortim del Pavelló Municipal a fer la ruta!

Vine a fer la teva preinscripció ara mateix, fins divendres 11 de novembre, al despatx del Pavelló, o bé fes la inscripció directament el mateix dia de l'activitat, al pavelló, a partir de les 9.30h!

Hi haurà punt d'abituallament al mig de la ruta!

martes, 11 de octubre de 2011

CICLE DE XERRADES A L'ESPAI JOVE

Engeguem la segona quinzena d'octubre d'una manera contundent, amb un parell de xerrades que no us deixaràn pas parats, si és com us trobeu actualment.

Dimecres 19 d'octubre, a les 18h, a la sala de reunions de l'Espai Jove de Vilamalla, tothom està convidat a la primera xerrada "Servei d'Ocupació de Catalunya: Què és?", on explicarem què és i per a què serveis el SOC.
La segona xerrada es durà a terme al mateix lloc divendres 21 d'octubre, sota el títol "Voluntariat pel món", on tothom està convidat, tractarem de donar-vos a conèixer el món del voluntariat, que és mou al voltant nostre i que molts, tot i tenir les ganes i la voluntat necessàries, no saben on trobar les eines per a dur-lo a terme.

Recordeu que us haureu d'inscriure de forma totalment gratuïta a ambdues xerrades abans de dilluns 17 per a la primera, i abans de dimecres 19 per a la segona, doncs si no hi ha un mínim d'inscrits, lamentablement haurem d'anul.lar l'activitat.








Moltes gràcies, i us hi esperem!

lunes, 3 de octubre de 2011

PROPOSTA DE SORTIDA AL SALÓ DEL MANGA

Volem proposar-vos venir amb nosaltres a la XVII edició del Saló del Manga que a la Farga de l'Hospitalet, i passar la resta del dia 31 d'octubre per Barcelona, aprofitant que és pont i no tenim classe!

Per organitzar aquesta sortida primer voldriem saber SEGUR qui assistiria abans d'aquest dijous.

El preu encara no el sabem, però serà assequible, que som joves i estem en temps de crisi! Això sí, si sou menors de 16 anys, haureu de venir acompanyats d'un adult responsable i, sobretot, dur-nos la autorització!!!
També cal tenir en compte que els empadronats a Vilamalla obtindreu un descompte en el preu de la sortida, però els de fora també hi esteu convidats, és clar!

VAAA, ANIMEU-VOS, QUE PASSAREM UN DIA MOLT DIVERTIT!


ÉS IMPORTANT QUE CONFIRMEU LA VOSTRA RESPOSTA ENVIANT-NOS UN MISSATGE PRIVAT, TRUCANT, PER MAIL, O BÉ AL DESPATX DEL PAVELLÓ, COM A MOLT TARD DIJOUS 6 D'OCTUBRE!


PARTICIPA AMB L'ESPAI JOVE DE VILAMALLA!